Здрав сон
за
сечиј џеб

Произведено во
Македонија

Професионално штепање
за текстилна индустрија

Клиентот секогаш
на
прво место

Тековни новости

Саем за мебел, Скопје

Саем за мебел, Скопје

Со задоволство ви го најавуваме нашето присуство на овогодинешниот саем за мебел во Скопје. Можете да не најдете во Хала 1. Дојдете и посетете не.Прочитајте повеќе

Саем IMM во Келн, Германија

image05

Со задоволство ви го најавуваме нашето присуство на овогодинешниот саем за мебел во Келн, Германија. НЕТАМ за прв пат ќе се претстави на овој саем со своите производи. Овој саем е местото каде сите светски компании од мебелната индустрија се собираат на едно место и ги претставуваат своите производи.Можете да не најдете во Хала 5.2 на штанд А80 од 18.01. до 24.01.2016. Дојдете и посетете не во Келн.

Прочитајте повеќе